Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, December 4, 2012

The Santa Felt Advent Calendar | En tomtekalender i filt


I love advent calendars. I think we have nine in total this year... (Don't ask me why I'm making a new one.) This is one of my favourites, my mum has made it and we always had it when I was a kid. You move the match one step each day until it reaches the Santa. Happy countdown!

Jag älskar adventskalendrar. Jag tror vi har nio stycken i år... (Fråga inte varför jag gör en till.) Detta är en av mina favoriter, min mamma har gjort den och vi hade den alltid när jag var liten. Man flyttar tändstickan ett steg uppåt varje dag till den kommer upp till tomten. Glad nedräkning!


4 comments:

 1. Åh! Precis en sådan hade vi när vi var små och jag ärvde den när jag flyttade hemifrån. Nu vet jag inte var den befinner sig.. Kanske i kalenderhimlen? Så skoj att se den igen! Hälsn
  Carol

  ReplyDelete
 2. Vad kul! Jag har mönstret någonstans och om jag hittar det lägger jag upp det på bloggen så klart. Då kan du göra en ny... :-)

  ReplyDelete
 3. Jag har en! Och min bror! Och mina 3 kusiner! Mormor och mamma gjort. (Efter mönster från Panduro? Vet ej. Min och brorsans från 60-talet.)
  Men till våra hör en liten tomtemålad kula på tändsticka till varje trappsteg. Alltså så att man sätter i en tomte till var dag.
  De är ursöta! Men min är undanlagd numer.

  ReplyDelete